LA NOSTRA EMPRESA

QUI SÓM?

Sóm una empresa en la que ens prenem molt en compte tot l’equipament profesional que venem, ja que volem oferir la millor qualitat al client per tal de satisfer les seves necesitats i garantir el millor rendiment en cadascun dels nostres productes en venta, ja sigui profesional, cinematogràfic, de carreres o fins i tot drons que t’ajudin a fer la feina per tu, per tal d’estalviar esforços, com per exemple en l’hàmbit agrícola, de neteges, mesurament perimetral i moltes més que facilitaràn el teu treball juntament amb els centenars d’accesoris que podràs escollir per modificar el teu dron a la teva i única manera.

ELS DRONS SÓN EL FUTUR, NO ET QUEDIS ENRERE,PROBA-HO ARA I PERSOALITZA EL TEU.

LA NOSTRA HISTÒRIA

Tot va començar en 2019, quan jo i juntament amb el meu company, vam decidir crear una pàgina web on puguesim vendre algun tipus de producte, però encara no sabiem quin fins que va arribar la pandemia del conegut COVID-19, la idea de desenvolupar FlierSky va surjir per la nostra afició als drons i el sortir cada dia a sobrevolar el cel a diferents parts de la ciutat.

Ens va resultar un inconvenient per a tota la gent confinda, pel simple fet de que no podriem sortir de casa durant uns llargs mesos,però també una gran aventatja, ja que sabriem que si la cosa seguia aixins, les demandes de productes més utilitzats estaría pels aires, tot i que els drons no han sigut el punt fort durant aquests 2 anys,ens em atrevit a seguir endevant amb la nostra pàgina de FlierSky!

Ens estem esforçant molt per a que segeuixi endevant el nostre projecte i augmentar la nostra productivitat per tal d’algun dia arribar a conseguir la nostra meta que és garantir la venta al 100% a tot client que es disposi a tindre un dels nostres drons.

EL NOSTRE EQUIP DE DESENVOLUPAMENT

Aquest equip està format per només dos integrants, en Raimon i en Victor, sóm dos adolescents de disset anys que busquem desenvolupar la nostra pròpia pàgina web per tal d’aprendre nous conceptes sobre els negocis.

La nostra forma de treballar consta de dos maneres, una persona és el que s’ocupa de recopilar la informació sobre mercats, valors i vendes actuals i l’altre implementa a la pàgina la informació recopilada.

El nostre pensament és que per a un futur podem contractar a més gent per tal d’evolucionar en la nostra empresa i crear una millora tant de contingut com visual.

QUÈ OFERIM?

En la nostra pàgina web oferim una gran quantitat d’opcions preparades per a tot tipus de clients, volem que tots i cadascún dels nostres drons siguin totalment productius a l’hora de funcionar, per millorar el seu rendiment, es clasifiquen en diferents apartats, ja siguin fins a bateries de més de 20000 mA per aguantar les forces del vol fins a drons multirotor amb forces desorvitades per filmar els maravellosos paisatges que depara els racons del món, i com aquestes moltes més que veuràs a continuació.

CLASSIFICACIÓ DE DRONS

· Drons Professionals:

Que siguin profesionals no voldrà dir que sigui per un tipus de gent en especific, si no que en aquest apartat trobaràs drons per a clients principiants, mitjans i professionals, ofereix una amplia gamma que destaca per la seva aerodinàmica, duració de bateria, implementació de GPS per a que mai el perdis de vista, distància de radiocontrol de fins 5 Km i una càmara que et permetrà fer videos i fotos a Full HD o 2K segons el modèl que més s’adapti a les teves prestacions.

També podràs pasar fotos i videos directament de la tarjeta Micro SD que porta dins el dron cap a el teu dispositiu mòbil, tablet o ordinador més porper activant el mode Bluetooth, i desde el comandament radiocontrol poder activar diferents autoasignacions gràcies a la tecnologia TrackFly 2.0, com tornar al punt d’inici, fer un vol perimetral 360, pujar automaticament a la velocitat que tú indiquis etc.

Per més informació:

· Drons Cinematogràfics:

Aquesta secció és més especifica per a clients que estiguin interesats en l’hàmbit cinematogràfic o a la creació de montatjes de video, es caracteritzen per la seva gran qualitat de càmares avançades FPV que venen implementades de fins a 2K a 4K Full HD per poder captar qualsevol imatge en qualsevol entorn ed treball a la major resolucó posible.

Al tenir una major qualitat d’imatge, necesitaras una gran tarjeta de memòria per emmagatzemar tota l’informació desada, i per això porta integrada una tarjeta Micro SD de 256 Gb, perfecte per guardar-ho tot i no tenir problemes d’espai. Una altre aventatja són les grans bateries de 10000 mA fins a 20000 mA, més que necesari si el que vols es disfrutar del vol sense preocupacions, en el pack inclueix 3 bateries recargables juntament amb la central de càrrega.

Porten la tecnologia TrackFly 4.0 integrada que permet fer milers de comandes ja sigui el vol automatic, amb el que li podràs senyalitzar on anar i a quina velocitat, detecció d’obstacles omnidireccional, registre de punt d’origen avançat, escollir les direccions que vols encomanar etc.

Són drons especialitzats i que requereixen d’un usuari profesional per fer-ho anar ja que el seu comandament radiocontrol es complex i difícil d’entendre, però gràcies al manual d’instruccions que inclueix a tots els paquets podràs entendra’ho fàcilment.

Per més informació:

· Drons de Carreres:

Aquests models són especialitzats per gent experta i amb molta experiència de vol, ja que aquests drons han sigut creats per anar a altes velocitats. Són petits però amb molta potència, com han sigut creats exclusivament per a carreres profesionals han de tenir la major agilitat possible juntament amb la seva bateria i càmera d’alta qualitat.

En aquests drons tots els components són importants ja que per tenir aquesta lleugeresa han de ser fabricats amb materials poc pesats com la fibra de carboni, un material molt lleuger però costos, per un altre costat tenim les seves tres bateries que inclueixen el nostre pack de 25000 mA cadascuna, són poc pesades i amb una potència increible per a que no et quedis curt enmig del vol amb una duracó de 45 minuts si és utilitzada al 100%.

I per últim tenim les càmeres FPV avançades, unes càmeres capaçes de visualitzar qualsevol entorn de vol amb una nitidesa de 4K, i amb una distància màxima de 10Km quadrats amb una latència mínima de extrem a extrem de 25ms. Fabricades amb cristalls especials de matis molecular de zeolita amb acabats profesionals per a un vol profesional.

En el pack t’oferim una tarjeta de memòria de 250 GB o 350 GB, escull la teva preferència per dur el teu vol a un nivell superior!

Porta la tecnologia 4.5 de TrackFly que si mes no està en procés de desenvolupament, es actualment una molt bona opció si el que busques es automatisme absolut, incorpora configuracions personalitzables com el vol Sport, el ECO i el Normal, a part de l’opcio automàtica, també esta la manual, la qual també pot ser igual d’intimidant però amb una llibertat major a les teves mans, per més informació sobre la tecnologia que incorporà visita el nostre canal de YouTube on expliquem tot més detalladament.

Per més informació:

DRONS DEDICATS A TREBALLS

· Dron Agricola

Quan vam començar a desenvolupar aquesta pàgina, vam pensar, perquè no dedicar una secció on només hi hagin dos tupus de drons que puguin fer tasques diferents a les que coneixem avui dia?

Per això vam crear l’apartat DEDICATS A TREBALLS, una secció on hi hauràn dos tipus de drons per un única tasca a desenvolupar, un es diu Agriss FS-1, un dron capaç de fer treballs exigents en quant en l’hambit d’agricultura es refereix, es un multirotor hexacopter que disposa de sis eliços grans que permetràn aguantar el pes del dipòsit que portarà implementat amb capaçitat de 12 L preparat per fumigar, regar i qualsevol altre us que requereixi dispersar liquids, aquest dron es utilitazt sobretot en camps de conreus molt grans per estalviar esforços a la gent agricola.

A part de tenir un cos gran i rígid, també està composat per la seva càmera 4K que utilitzen els drons profesionals, perfecte per veure cada espai del camp i poder controlar-ho tot més nitidament desde el cel, implementa la tecnologia TrackFly 2.0 però amb novetats com comandes especifiques per dispersar el liquid o dirigir el dron cap a una direcció per fumigar el tros de camp que desitji l’usuari.

En el pack d’Agriss FS-1, et regalem una bateria extra de 20.000 mA per a que no et quedis curt a l’hora de volar!!

Per més informació:

· Dron per Seguretat Civil

Presentem el nou Powerlis 9F, exclusivament creat per a cossos policials amb el fí d’ajudar a la vigilància i control del nostre país, porta la tecnologia SiteTrack, una tecnologia implementada recentment per FlierSky amb noves opcions dedicades com la càmera tèrmica, zoom de gran augment i com estem en temps de pandèmia, un sistema de regada que ajudarà a desinfectar llocs públics per evitar posibles contagis.

Él model d’aquest hexacopter és com el cinematogràfic, amb la diferència de que aquest està preparat per operacions especials que requereixin de vista aérea, creat amb fibra de carbó i alumini, dos materials poc pesats que facilitaran el moviment en posibles persecucions, búsquedes, rescats i molt més, el que més destaca d’aquest dron és la seva càmera de gran qualitat 4K capaç d’aplicar el mòde zoom de gran augment de fins a 90X i el mòde tèrmic que es utilitzada en operacions d’escasa llum i per facilitar la visualització d’un o més blancs.

En el paquet inclueixen 4 bateries de 25000 mA cadascuna, juntament amb el port de carga ultraràpida que permetrà carregar una o més bateries en menys de 30 minuts, preparades per aguantar grans velocitats i distàncies.

I també inclueix una tarjeta de memòria de 500 GB, perfecte per guardar llargues duracions de video, amb l’ajuda de la ràpida transferència de dades podràs pasar-los ràpidament a un dispositiu com el mòbil, ordinador o altres.

Per més informació:

COM CONTACTAR AMB NOSALTRES

En la nostra empresa volem assegurar el millor suport a tot client que vulgui informar-se o simplement qüestionar-se qualsevol cosa que vulgui resoldre, tot i que tenim un apartat d’asistència, podria ser que encara tinguis dubtes sobre algun tipus de dron o saber més a fons qui sóm, gràcies a la nova implementació de les nostres xarxes socials i Gmail personal podràs fer-ho millor que mai.

Per estar al dia de les novetats i actualitzacions de FlierSky entra a: