QUÈ SÓN ELS DRONS PROFESIONALS?

Oferim una amplia categoria de drons profesionals per a diferents gustos i especificacions que l’usuari busca, aqui en fliersky ens esforçem al màxim per portar-vos els articles més exclusius i més nous per a vosaltres!

Aquests models destaquen per la seva erodinàmica, duració de bateria, implementació de GPS per a que mai el perdis de vista, distància de radiocontrol de fins 5 Km, propulsors per anar a màxima velocitat i una càmara que et permetrà fer videos i fotos a Full HD o 2K segons el modèl que més s’adapti a les teves prestacions.

El nostre apartat professional es diferèncien en dos tipus de drons:

  • Amb Càmeres FPV:

Què vol dir FPV? Les càmeres FPV són aquelles càmeres que han sigut fabricades exclusivament per anar collades als drons, es la paraula que s’utilitza per generalitzarles, però en veritat dins d’elles es classifiquen en diferents resolucions, a continuació ensenyem les resolucions que fem servir en la nostra amplia gama de drons.

Existents:

· Full HD (1080p)

· 2K (2560 x 1440p)

· 4K (3840 × 2160p)

· 6K (6144 × 3160p)

Aquestes càmeres resalten per la seva petita mida però gran qualitat d’imatge, capaçes de captar tot entorn amb total nitidesa i sense problema de reflexes ni lluminositat, ja que amb la nova tecnologia TrackFly 2.0 que implementen, podràs aplicar diferents opcions inteligents que permetran que la càmera pugui captar difrents objectius sense tenir en compte la seva distància ni tamany.

Tenim dos models amb càmeres FPV, perfectes per qualsevol persona que li agradi la fotografia o video i vulgui captar moment innèdits en 1080p o 2K.

Per saber les especificacions úniques de cadascún dels drons, entra a l’apartat de compra que hi ha en el menú profesional.

  • Amb Propulsor:

Aquesta idea va surgir a causa de les critiques que escoltavem de que altres marques de drons no arribaven a les velocitats necesaries per volar i no s’adaptaven al gust de l’usuari, per això estem aqui, per innovar drons que ajudin a l’usuari a volar amb total llibertat a l’hora d’accelerar, també les classifiquem en 2 tipus, el model Turbo i Sport.

Model Turbo:

És utlitzat per tenir altes acceleracions a l’hora d’agafar el vol ràpid i per poder mantindre una velocitat fixe en el temps que tu vulguis encomanar-li, tenen estabilitzadors que ajudaran a que el dron no perdi la direcció i es mantingui estàtic sense problemes, aquest model incorpora una càmera 1080p i com a tots els models profesionals, inclueix una tarjeta Micro SD de 100 GB i accesoris com el carregador de 2 bateries.

Model Sport:

Aquest model està destinat a gent no molt exigent, però que de igual manera vol volar a una velocitat extra, amb aquest dron podràs assolir velocitats mitjes de fins a 80 km/h, suficient per captar videos sense perdre qualitat, inclueix una càmera 1080p com la seva germana, juntament amb la seva tarjeta Micro SD de 100 GB i un carregador de 2 bateries.

Per qualsevol component que et pugui faltar o que desitjis, podràs trobar-lo a l’apartat d’accesoris a la pàgina principal.